Aceste bluze cu motive tip ie romaneasca pe pânză topită sunt vaporoase şi plăcute la atingere. Motivele sunt cusute de mână în butucaşi (în cruciulițe) sau cu păşituri.

Încreţitura de la gât este fie în trei rânduri, cu cănaci (ciucuri), fie simplă, într-un singur rând. Materialul fluid, cusătura delicată, motivele dispuse în şiruri verticale le conferă o cuceritoare tuşă de feminitate. Le poţi purta atât peste pantaloni, cât şi în fuste. Motivele florale stilizate şi cele geometrice te ghidează, delicat şi elegant, spre sursa de inspiraţie – inimitabila ie românească. Altiţa sau umărul nu este prezent la toate modelele, dar îl poţi regăsi într-o formă stilizată la un model pentru care am folosit inserţii de mătase. Sunt cusute cu fir de PNA (lâniţă) sau au inserţii de mătase.

Fiecare piesă este unicat. Bluzele sunt lucrate la comandă, în funcţie de măsurile tale şi de preferinţele pe care le ai (şi pe care te rog să mi le transmiţi). Sunt deschisă la sugestii şi împreună putem stabili conceptul unui nou model, poţi opta pentru alte culori, motive (din cele pe care le regăseşti pe site) sau ţesătură – panama sau albiniţă. În acest fel, devii parte activă în actul de creaţie şi vei avea şi purta ia care te reprezintă. Pentru detalii, preferinţe, comenzi, te rog să-mi scrii pe branciulescu@gmail.com.

Bluze tip ie romanească pe pânză topită

Camasa cu model cusut de mana. Albastrea

Cămașă cu model cusut de mână, de inspirație etno. Preț : 250 RON

Bluza cu motive tip ie traditionala

Bluză cu motive tip ie traditionala. Șiruri de flori. Preț 330 RON

ie romaneasca pe panza de borangic

Ie romaneasca traditionala, cu motive geometrice (romburi), cusută în negru şi roşu. Preţ: 330 RON

ie romaneasca pe panza de borangic. model stilizat

Ie romaneasca stilizată, cu inserţii de mătase albastră. Preţ 180 RON