Scriu despre ce trăiesc, despre ce văd în jur, despre lucrurile care-mi plac și mă pasionează.
Îmi place să călătoresc, îmi place să citesc și să fiu alături de familia mea.
Carieră sau familie? Familie, clar!
Am lucrat în presa scrisă, dar de câțiva ani am reușit să fac o schimbare importantă și să scriu în online. Lucrul acesta îmi oferă libertatea pe care mi-am dorit-o mereu și mi-a permis să fug din biroul tradițional. De la “biroul meu mobil” – un laptop vechi de care nu-mi vine să mă despart – pot să scriu de oriunde aș fi. Iar ăsta este un câștig imens.
În urmă cu ceva timp m-am mutat, cu tot cu biroul meu mobil, din București la țară. Îmi văd copilul crescând în mijlocul naturii și lucrul ăsta mă bucură enorm. Am descoperit că nu am pic de talent la grădinărit, dar am trecut ușor peste dezamăgirea asta.
Am descoperit că lumea satului este o sursă inepuizabilă de subiecte. Este o lume pitorescă pe care-mi place să o descriu și despre care nu mă satur să povestesc. Îmi place să scriu despre oamenii de aici, găsesc mereu câte un personaj  care mă fascinează sau o expresie savuroasă pe care o țin minte. În secțiunea Din Ibănești poți să citești articole despre locul în care trăim acum.
Îmi plac hainele tradiționale. Îmi plac cămășile vechi, cu încrețitură deasă la gât și pe umeri și cu obenzică (la femei) și cu barburi la bărbați. Am început să lucrez la un proiect cu și despre cămăși de inspirație tradițională și l-am numit Bluze cu povești. Sper să adun cât mai multe povești… și bluze. Este un proiect la care țin mult și pentru care am foarte multe idei. Poate voi reuși să le și pun în practică.
Cu drag,
Adina Brânciulescu
Foto: Bogdan Croitoru
Dacă vrei să citești despre călătoriile mele în Thailanda, mă găsești și pe Thaistory 🙂
Contact:
Email: branciulescu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/adina.branciulescu
Pentru proiectul Bluze cu povești
Email: branciulescu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/bluzecupovesti
Gruiea Adina Coralia Persoană Fizică Autorizată
CUI 35141614; F26/1269/19.10.2015