“Ie romaneasca, umăr cu flori” este o bluză spectaculoasă, cu mânecă trei sferturi, cusută pe pânză de panama. Preț 400 lei

Ie romaneasca, umar cu flori (Flori roz) (3)

Spre deosebire de ia tradițională, ale cărei motive sunt stilizate, geometrice, florile ample creează un efect pictural. Acest lucru este ajutat de cusătura în butucași și de pânza de panama, mai plină și cu ochiuri puțin mai mari.

Mânecile trei sferturi sunt încrețite și au ciucuri la capete. De la florile de pe umeri, care înconjoară, cu codițe și frunzulițe partea de sus a mânecii, coboară șiruri de boboci mai mărunți, care se regăsesc și pe fața acesteia. Florile de pe umăr sunt așezate în așa fel încât să se vadă atât în față, cât și pe spate câte o floare cu un boboc.

Încrețitura gâtului este realizată manual, în trei rânduri.

Pe spate sunt cusute modele mărunte, care prin aceste locuri poartă numele de “puișori”.

CADOU: traistă cu același model

Împreună cu modelul Ie romaneasca, umăr cu flori (Flori roz), primești o traistă CADOU lucrată tot pe panama, având aceleași motive și culori (o vezi în galeria foto).

Mențiune
În cazul în care dorești o bluză model “Ie romaneasca, umăr cu flori” (Flori roz), aceasta va fi lucrată la comandă, în funcţie de măsurile tale în 21 de zile. Pentru detalii, preferinţe, comenzi, te rog să-mi scrii pe branciulescu@gmail.com.

Transport gratuit în România! Livrarea se face prin Poșta Română, plata ramburs.