Ie romaneasca traditionala stilizată, cusută pe pânză topită, cu fir de mouline și inserții de mătase, cu încrețitură simplă la gât și decupată adânc în față. Preț: 180 RON

Ie romaneasca traditionala stilizata. Motivul "Soare"

Inspirată de bluzele tradiționale, această ie are cusute pe mânecă motive ce poartă numele de soare. Modelul este cusut în zig-zag, un soare sus, care se continuă cu un soare jos, formând o bandă de efect, cu model delicat.
Chiar dacă elementele decorative nu sunt numeroase, bluza nu este lipsită de culoare. Tăietura din față (decolteul), care are marginile finisate manual, cu croșeta, este mărginită de cusături fine în culori diferite: albastrul intens (fir strălucitor de mătase)  se “îmbrățișează” cu movul și totul este protejat, strâns laolaltă, de cusătura în cruciulițe de culoare roșie. De altfel, decolteul este inclus și el în jocul ornamentelor.  Acesta este adânc, dar marginile cu finisaje croșetate de culoare verde sunt cusute unele de altele pe o mare parte din el, efectul final fiind de model care se continuă până în partea inferioară a bluzei.
Această ie romaneasca traditionala stilizata se potrivește excelent cu o ținută office sau purtată pe sub un sacou. Nefiind aglomerată cu ornamente, înlocuiește cu succes o cămașă albă clasică.
Variante. Sugestii și recomandări pentru o ie traditionala romaneasca așa cum îți dorești
Decolteul poate fi cât de adânc dorești. Acesta va fi cusut mai jos sau mai sus, după preferințele tale.
Transmite-mi dacă dorești alte culori și care ar fi acestea.
Modelul are mâneca lungă, încrețită la capăt, cu elastic, dar poți opta și pentru alte variante:
  • mâneca mai scurtă și largă, iar la capăt model realizat cu croșeta (ca la bluza tip ie romaneasca).
  • încrețită cu șnur și cu ciucuri la capăt (ca la ie romaneasca, motivul belșug).
Încrețitura  de la gât este simplă, dar poți alege între alte două modele: tip frunzuliță și cu model lucrat cu croșeta, ca la bluza tip ie romaneasca sau încrețitură în trei rânduri, ca la ie romaneasca pentru fetite
Bluza tip ie românească îmbrăcată de mama mea în aceste imagini se realizează doar la comandă, în funcție de dimensiunile tale, în 21 zile. Nu este un produs de serie, este lucrată special pentru tine!  Pentru detalii privind modelul – măsuri și comenzi, te rog să-mi scrii pe branciulescu@gmail.com și îți voi răspunde în 24 de ore.
Transportul este gratuit (în România), livrarea se face prin Poșta Română, plata ramburs.