Aceste bluze cu motive tip ie romaneasca pe pânză de albiniţă sunt vaporoase şi plăcute la atingere. Motivele sunt cusute de mână în butucaşi (în cruciulițe).

Albiniţa este o pânză fluidă, mai plină decât borangicul. Este un material pe care l-aș plasa între panama și borangic. Cusătura se așază foarte bine pe ea, nu este la fel de “groasă” ca panamaua, dar nici atât de subțire ca borangicul.

Încreţitura de la gât în trei rânduri, include ca elemente decorative o pereche de cănaci (ciucuri). Materialul fluid, cusătura delicată, motivele dispuse în şiruri verticale pe mâneca şi pe faţa cămăşii, modelele mărunte de pe spate (puişori) şi culorile le conferă o cuceritoare tuşă de feminitate. Le poţi purta atât peste pantaloni, cât şi în fuste. Motivele florale stilizate şi cele geometrice te ghidează, delicat şi elegant, spre sursa de inspiraţie – inimitabila ie romaneasca. Sunt cusute cu fir de PNA (lâniţă), mouline sau au inserţii de mătase.

Fiecare piesă este unicat. Bluzele sunt lucrate la comandă, în funcţie de măsurile tale şi de preferinţele pe care le ai (şi pe care te rog să mi le transmiţi). Cu excepţia primelor două modele, care vor fi executate după cum arată respecta imaginile de prezentare, sunt deschisă la sugestii şi împreună putem stabili conceptul unui nou model, poţi opta pentru alte culori, motive (din cele pe care le regăseşti pe site) sau ţesătură – panama sau borangic. În acest fel, devii parte activă în actul de creaţie şi vei avea şi purta ia care te reprezintă. Pentru detalii, preferinţe, comenzi, te rog să-mi scrii pe branciulescu@gmail.com.

Bluze tip ie romaneasca pe pânză de albiniţă

 

ie romaneasca cu flori colorate

Ie romaneasca traditionala, cu flori multicolore, cusuta de mână în butucaşi. Preţ: 350 RON

ie romaneasca traditionala cusuta de mana cu fir de matase

Cu motive pe care le regăsești pe o ie romaneasca traditională, această bluză cusută de mână cu fir de mătase este o piesă de excepție. Preţ: 350 RON

ie romaneasca traditionala stilizata cusuta de mana

Ie romaneasca traditionala stilizata, în roşu şi negru. Preţ: 230 RON