Bluză tip ie romaneasca (cusută integral de mână), având coloana drept motiv central. Este lucrată în butucași, pe pânză de albiniță. O ie diafană și răcoroasă, cu o superbă nuanță de vișiniu. Execuția este ireproșabilă! Preț: 350 RON.

Ie romaneasca cusuta de mana coloana

Bluza este lucrată într-o singură culoare, cu fir PNA. Are o fâșie de model lat, așezat central, și pe mâneci, format din romburi care se suprapun, fără a se întrepătrunde, formând o coloană. De o parte și de alta sunt cusute patru modele mai mici, care se regăsesec și pe spatele cămășii (puișori). Dispunerea modelului, în linii verticale, evidențiază linia trupului și avantajează silueta (în mod tradițional, o ie romaneasca nu are croiala cambrată. pentru a accentua silueta, acest rol revenind doar modelului și dispunerii lui).

Mâneca scurtă.

Modelul se realizează doar la comandă. Dacă dorești să ie românească model “Coloana”, scrie-mi pe branciulescu@gmail.com și va fi lucrată în 15 zile. Am nevoie de măsurile tale și, în cazul în care preferi altă culoare, să-mi spui care ar fi aceasta.

  • Transportul este gratuit (în România), livrarea se face prin Poșta Română, plata ramburs.