O superbă bluză cusută pe pânză topită, inspirată de ia românească – de la care păstrează încrețitura de la gât și croiul. Grație ornamentelor simple, dar alese și cusute cu grijă și finisajelor manuale impecabile, te vei îndrăgosti imediat de ea! Preț: 200 RON.

Bliza tip ie romaneasca. Trandafiri si finisaje splendide, lucrate manual

Detaliul prin care se evidențiază această bluză este modelul, în special așezarea acestuia pe materialul fluid, ușor și plăcut la atingere: trandafirii mari, orizontali, de pe fața bluzei se continuă cu trandafirași mici pe mâneci.
Finisajele sunt lucrate manual, cu croșeta. Acestea includ: capetele de la mânecă, gât. partea inferioară a bluzei, ciucurii, șnurul și încrețitura, realizată după modelul frunzuliță.
Această bluză tip ie românească se realizează doar la comandă, în funcție de dimensiunile tale, în 15 zile. Nu este un produs de serie, este lucrat special pentru tine, de aceea poți să alegi și alte culori pentru modelul care vine cusut pe cămașă. Pentru detalii privind modelul – măsuri și comenzi, te rog să-mi scrii pe branciulescu@gmail.com și îți voi răspunde în 24 de ore.
Transportul este gratuit în România, plata este ramburs. Livrarea se face prin Poșta Română.