Bluză tip ie pentru fetițe, cu motive geometrice cusute în butucași (în X), lucrată cu fir roșu și negru. Preț 230 RON. Transport gratuit în România.

Bluză tip ie pentru fetițe cu motive geometrice cusute de mână #5

Această bluziță este, de fapt, varianta mai micuță și cu câteva diferențe (vezi încrețitura gâtului care este simplă, realizată pe fir, mâneca largă, trei sferturi), a modelului de bluză tip ie românească tradițională, cu motive geometrice (romburi).

Ca și la aceasta, motivele principale sunt cusute într-o fâșie verticală, care coboară pe fața cămășii dând naștere unei “coloane”centrale. Coloana este formată din romburi mari care se întrepătrund și care, la rândul lor, sunt compuse din câte patru romburi mai mici.

Coloana are de-o parte și de alta romburi separate, care se regăsesc și pe mâneci. Simetria riguroasă a compoziției cerea un element cromatic contrastant, de aceea în interiorul romburilor este cusută o mică porțiune de culoare roșie.

Bluza este cusută pe pânză topită, un material subțire, fluid, plăcut la atingere și răcoros, ideal pentru zilele fierbinți de vară – și nu numai.

La gât are și cănaci (ciucuri) lucrați manual.

Modelul, încrețiturile și ciucurii sunt lucrați de mână.

Poate fi purtată atât peste, cât și în fustă/ pantaloni.

Mențiune

Modelul din imagine este doar pentru prezentare. În cazul în care dorești o bluză tip ie pentru fetițe precum cea din imagine, aceasta va fi lucrată la comandă, în funcţie de măsurile fetiței tale şi de preferinţele pe care le ai (şi pe care te rog să mi le transmiţi). Nu uita că sunt deschisă la sugestii, că  împreună putem stabili conceptul unui nou model și că poţi opta pentru alte culori sau motive (din cele pe care le regăseşti pe site) ori ţesătură – panama sau albiniţă. În acest fel, devii parte activă în actul de creaţie şi vei avea şi purta ia care te reprezintă.

Pentru detalii, preferinţe, comenzi, te rog să-mi scrii pe branciulescu@gmail.com. Livrarea se face prin Poșta Română, plata ramburs.

Bluză tip ie pentru fetițe cu motive geometrice cusute de mână

Picture 1 of 5